Volejte ZDARMA: 800 888 101

Zpět na články

PODZIMNÍ AKCE! Nejprodávanější sety tepelných čerpadel za zvýhodněné ceny

Pokračovat ve čtení
Jiří Janovič

Jiří Janovič

Jen do konce listopadu 2024 máte jedinečnou příležitost získat cenové zvýhodnění 30 000 Kč na set tepelného čerpadla v kombinaci s hydraulickou věží. Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám připravíme nezávaznou nabídku na míru.

Nabídka zdarma

Jaké jsou podmínky akce?

  • Akce platí od 10. září do 30. listopadu 2024 nebo do vyprodání zásob.
  • Vztahuje se na nejprodávanější tepelná čerpadla řady LWD, LWDV, LWAV v kombinaci s hydraulickou věží HTD, HSDV nebo HSV.

Nenechte si nabídku uniknout, zásoby jsou omezené.

Bojler zdarma v hodnotě 31 000 Kč

Nevybrali jste si z našich akčních setů? Nevadí! Stále máte možnost využít speciální nabídky a při koupi vybraného tepelného čerpadla alpha innotec získat ZDARMA zásobník teplé vody o objemu 300 l.

Podmínky akce

 

Proč zvolit tepelné čerpadlo alpha innotec?

  • Kvalita prověřená časem

Tepelná čerpadla alpha innotec vyvíjíme a vyrábíme již od roku 1998. V technologickém centru v německém Kasendorfu vybaveném tou nejmodernější technikou proměňujeme dlouholeté zkušenosti s úsporným vytápěním a chlazením na špičková tepelná čerpadla, se kterými máte vždy jistotu správné volby.

  • Záruka 5 let

Na tepelná čerpadla alpha innotec se můžete spolehnout. Záruka proto není podmíněna pravidelnými servisními prohlídkami.

  • Více než 24 let zkušeností s přírodním chladivem R290

Již od roku 1999 pracuje alpha innotec na stálém zdokonalování tepelných čerpadel, kterým v žilách koluje propanové chladivo R290. Ve srovnání s ostatními používanými druhy chladiva se jedná o nejekologičtější variantu vůbec.

  • Servis přímo od výrobce

Oproti konkurenci je záruční i pozáruční servis čistě v režii společnosti ait-česko. Ta ve svých řadách drží speciálně proškolené servisní techniky, kteří mají na starost kontrolu instalace při předání zákazníkovi a následnou péči o zařízení.

  • Až 150 000 Kč díky dotaci

Tepelná čerpadla alpha innotec splňují podmínky pro čerpání dotací. Využijte možnosti čerpání podpory z programu Nová zelená úsporám nebo Nová zelená úsporám Light, a získejte zpět značnou část pořizovacích nákladů.

  • Přes 10 000 instalací po celé ČR

Tepelná čerpadla alpha innotec vytápí ve více než 10 000 domech a velkých objektech po celé České republice.

  • Jednička na švýcarském trhu

Alpha innotec je nejprodávanější značkou tepelných čerpadel ve Švýcarsku.

Potřebujete více informací?

V případě jakýchkoli dotazů nebo zájmu o nezávaznou cenovou kalkulaci nás kontaktujte prostřednictvím níže uvedeného formuláře.

Nabídka zdarma

    NAPIŠTE NÁM O KALKULACI ZDARMA NEBO O DOBROU RADU

    Pomůžeme vám vybrat tepelné čerpadlo do vašeho domu, poradíme s dotacemi, zodpovíme veškeré vaše otázky a spočítáme, na kolik vás nové vytápění vyjde.

    Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů